We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

Statement juwelen

Hoe rock je je outfit met de juiste juwelen? 

Atelier Louiza

Atelier Louiza is een Belgisch juwelenmerk gevestigd in Antwerpen, opgericht door Magali & Manuel in 2019. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector, creëren ze ontwerpen die gericht zijn op het gemakkelijk en comfortabel dragen van. Daarnaast hebben ze zowel subtiele als opvallende stuks in de collectie. Voor Atelier Louiza is het belangrijk dat vrouwen zich 100% comfortabel kunnen voelen bij het dragen van de juwelen. Deze juwelen zullen jouw outfit absoluut opvrolijken. 

De juwelen van Atelier Louiza zijn te verkrijgen bij onze winkel in Sint-Niklaas, Aalst, Mechelen en Latem

Kenmerken

De juwelen van Atelier Louiza zijn vaak opvallend van kleur of hebben een unieke vorm, waardoor ze een echte blikvanger kunnen zijn bij elke outfit. De sieraden zijn een leuke combinatie van verschillende kleuren met een mooie overgang van kleuren of toffe prints. Of het nu een ring, armband of ketting is, het zijn stuk voor stuk leuke accenten bij jouw look.

How to style?

De juwelen van Atelier Louiza zijn erg modieus om te dragen op effen, felle kleurtjes. De kettingen zijn langer waardoor dit leuk is om te combineren op een t-shirt, pull of blouse met een v-hals. De armbanden van Atelier Louiza kun je ook gemakkelijk dragen over een blazer of een pull, waardoor ze extra opvallen en goed blijven zitten. Naast kettingen en armbanden heeft Atelier Louiza ook catchy ringen. Omdat deze ringen vrij statisch en opvallend zijn, is het leuk om ze als enige ring te dragen. Fan van meerdere ringen? Combineer ze dan met enkele eenvoudige, gouden ringen voor een subtiel contrast. 

Souvenirs de Pomme

SDP bestaat sinds 2010. Hun juwelen worden handgemaakt in eigen atelier in Italië, maar hun thuisbasis bevindt zich in Gent. Het is een familiebedrijf dat al generaties lang unieke collectie produceert, met een duidelijke en herkenbare stijl die door de gehele lijn wordt doorgetrokken. Bij SDP is het luxegevoel opvallend aanwezig en hun sieraden maken een echt statement bij jouw outfit. 

De juwelen van Souvenirs de Pomme kan je in onze winkel in Sint-Niklaas, Aalst en Latem verkrijgen. 

Kenmerken

De juwelen van SDP zijn niet zo fel van kleur. Ze zijn gemaakt op basis van koper, bedekt met een laagje 24k goud, en vervolgens afwisselend afgewerkt met kristallen en parels voor een beetje extra glitter and glamour.

How to style?

De juwelen van SDP kun je zowel dragen op een casual look om deze een extra touch te geven of net op een feestelijke outfit om deze volledig on point te maken. De langere oorbellen zijn leuk om te combineren met een kledingstuk met een lagere v-hals. Als je wilt dat je oorbellen extra opvallen, kun je je haar opsteken met een leuke speld of in een staart doen. Omdat de juwelen vooral goudkleurig zijn en versierd met steentjes en parels, passen ze zeker goed bij outfits met drukke prints.

Murielle Perrotti

Belgische modeontwerpster Murielle richtte in 2012 haar merk Murielle Perrotti op, geïnspireerd door de positieve energie en vibes van San Diego. Haar merk draait om passie en het gebruik van speciale materialen en stenen. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector staat Murielle zelf aan het roer. Momenteel is haar atelier in Luik. Haar belangrijkste doel met haar juwelen is om uniek te zijn en emoties op te roepen bij haar klanten. 

De sieraden van Murielle Perrotti zijn te koop in onze winkel in Lochristi, Mechelen, Aalst en Sint-Niklaas.

Kenmerken

Opvallend bij Perrotti is het gebruik van speciale soorten stenen in verschillende kleuren en vormen. Soms creëert ze een full colour look met haar sieraden maar er zijn ook meer basic creaties. Daarnaast experimenteert ze soms met touw als basis voor haar juwelen.

How to style?

Combineer de juwelen van Perrotti met elegante, stijlvolle kleding, waarbij de juwelen de show stelen. De fijne en delicate materialen zorgen voor een speciale uitstraling, zelfs als de sieraden subtiel zijn. Afhankelijk van de kleur van het sieraad, kun je het leuk combineren met effen kledingstukken. Denk bijvoorbeeld aan een witte elegante blouse of een speelse blauwe jurk.

Als je nieuwsgierig bent geworden en graag meer wilt weten over het combineren van kleuren, lees hier meer over in kleurencombinaties voor deze zomer 2024