We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

Shop op afspraak

Ben je op zoek naar een nieuwe stijl die jouw persoonlijkheid weerspiegelt? Wil je een ideale outfit samenstellen voor een belangrijke gelegenheid? Of weet je niet hoe je dat ene kledingstuk moet combineren? Dan heeft Tiffanys de perfecte oplossing voor jou: personal styling.

Het gaat niet alleen om het vinden van de perfece outfit, maar ook om een persoonlijke winkelervaring. Maak een afspraak met een van onze stylistes voor advies op maat. Samen met een kopje koffie leert onze styliste jou beter kennen om zo de pertecte outfit samen te stellen die past bij jouw stijl en budget.

VOOR WIE IS DE PERSONAL STYLING BEDOELD?

Personal styling is voor elke man én vrouw die op zoek is naar professioneel stijladvies op maat.

Wil je jouw huidige kleerkast upgraden? Wil je een outfit samenstellen voor een unieke gelegenheid? Of wil je gewoon investeren in tijdloze kledingstukken? Onze personal shoppers luisteren naar jouw wensen en voorkeuren en gaan zo samen met jou op zoek naar jouw favoriete items.

HOE WERKT EEN PERSONAL STYLING BIJ TIFFANYS

Personal styling bij Tiffanys is envoudig en efficiënt. Je kiest zelf de datum en het tijdstip van de afspraak via ons formulier en geeft aan wat jouw wensen en voorkeuren zijn. Onze personal shopper zal je vervolgens uitnodigen in jouw gekozen winkel voor en persoonlijke shopping sessie.

Tijdens jouw afspraak zal onze personal shopper je verschillende kledingstukken en accessoires laten zien die aansluiten bij jouw persoonlijke stijl. Je krijgt tijd en ruimte om de outfits te passen en te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Onze personal shopper geeft je stijladvies over hoe je de kledingstukken en accessoires kan combineren met jouw looks en hoe je ze het beste kan onderhouden.

Onze personal shoppers zijn er voor elke vrouw. Of je nu een beetie onzeker bent over je lichaam of simpelweg op zoek bent naar die ene wow-factor, wij staan voor je klaar! Met onze persoonlijke touch en expertise in styling, zorgen we ervoor dat je stralend onze winkel verlaat.

KAN JE ALS MAN OOK EEN AFSPRAAK MAKEN?

Natuurlijk! Bij Tiffanys geloven we dat mode niet alleen voor vrouwen is. Onze personal shoppers helpen mannen graag bij het vinden van de juiste kleding en accessoires om hun stijl te verfijnen en hun persoonlijkheid te benadrukken.

Of je nu op zoek bent naar een blazer. een trendy shirt of de perfect zittende jeans, wij hebben alles wat je nodig hebt.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PERSONAL STYLING BIT TIFFANYS

HOEVEEL KOST EEN PERSONAL STYLING SESSIE Bij TIFFANYS?
Onze personal styling service is helemaal gratis. Je betaalt alleen voor de kledingstukken, accessoires of schoenen die je mee naar huis wil nemen na de sessie. Er is ook geen verplichting om iets te kopen na de sessie. Dus als je niet tevreden bent met de selectie, kan je altijd besluiten om niets te kopen.
HOELANG DUURT EEN PERSONAL STYLING SESSIE?
Een personal styling sessie duurt gemiddeld één uur, maar dit kan variëren afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren.
MOET IK EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN PERSONAL SHOPPING SESSIE?
Ja, het is belangrijk dat je vooraf een afspraak maakt via ons formulier op de website om ervoor te zorgen dat onze personal shopper voldoende tijd heeft om je te helpen en advies te geven. Hoe meer informatie je verstrekt in het opmerkingenveld van het formulier, zoals bijvoorbeeld je maten, stijlvoorkeuren of favoriete merken, hoe beter onze styliste zich kan voorbereiden op de sessie. Dit zal niet alleen tijd besparen tijdens de sessie zelf, maar het zal er ook voor zorgen dat onze styliste je gerichte en gepersonaliseerde aanbevelingen kan geven die echt bij jouw stijl passen.
KAN IK MIJN PERSONAL STYLING AFSPRAAK ANNULEREN?
Ja, je kan jouw afspraak annuleren of verplaatsen. We vragen je wel om dit minstens 24 uur op voorhand te laten weten.
KAN IK SAMEN MET EEN VRIEND(IN) KOMEN SHOPPEN?
Natuurlijk, want samen shoppen is altijd leuker. Kom gezellig langs samen met je moeder/vader/dochter/zoon/vriend(in)/collegaen we vinden eengeschikte look voor jullie allemaal. Geef dit zeker door in de opmerkingen van ons formulier.