We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

Verzending

Verzending

Locatie Onder €175 Vanaf €175 Tijdens de koppelverkoop en soldenperiode alle verzendingen
Belgïë €6,50 GRATIS €6,50
België Bpost afhaalpunt/locker

€5,95

GRATIS

€5,95

Afhalen in een Tiffanys winkel

GRATIS

GRATIS

GRATIS

Nederland €7,95 GRATIS

€7,95

  ALLE VERZENDINGEN
Frankrijk €10
Duitsland €10
Spanje €10

OPGELET: TIJDENS DE KOPPELVERKOOP EN SOLDENPERIODE BIEDEN WIJ GEEN GRATIS VERZENDING AAN.

BEZORGING IN BELGIË
Tiffanys bezorgt bestellingen binnen België altijd via de pakketservice van B-Post, vezendkosten bedragen €6,50. Verzendingen vanaf 175 euro zijn GRATIS in België en Nederland. 

Bestellingen afhalen in één van onze winkels in België is altijd gratis. 

De levertijd bedraagt bij directe betaling doorgaans 3-6 werkdagen. In het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt. Voor het verzenden van uw bestelling worden kosten automatisch berekend in de checkout. 

Waarom duurt onze verzendtijd 3-6 werkdagen? Lees hier alle stappen van het proces.

BEZORGING IN NEDERLAND
We verzenden graag jouw online bestelling naar Nederland. Hiervoor wordt in de checkout een verzendkost aangerekend van €7,95. Vanaf 175 euro geniet u van GRATIS verzending naar Nederland. 

BEZORGEN INTERNATIONAAL
We verzenden ook jouw online bestelling naar Frankrijk, Duitsland en Spanje. Hier wordt altijd een verzendkost van €9,95 voor aangerekend.

Voor vezending naar andere landen kan u ons contacteren.

BEKIJK ORDER- EN VERZENDSTATUS ONLINE
U kunt de status van uw bestelling(en) altijd vinden onder 'order status' in uw account. Mocht de levertijd uitlopen, dan ontvangt u van ons tijdig bericht. Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail met verzendbevestiging. Later volgt een Track & Trace nummer van B-Post. Hiermee kunt u de verzendstatus van uw pakket volgen op de B-Post-website.

Uw bestelling heeft als status 'verzonden', maar u heeft na 5 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan achterhalen wij de bezorgstatus van uw bestelling.

OVER B-POST
Met een brede waaier aan oplossingen en een efficiënte klantendienst is B-Post de Belgische specialist in nationale en internationale leveringen aan consumenten en bedrijven. Het uitgebreide netwerk en de moderne infrastructuur (met onder andere geautomatiseerde sorteercentra en het traceren van het traject van een zending) zorgen voor een vlotte opvolging van elke zending. bpost zorgt voor een kwaliteitsvolle afhandeling van uw pakketzendingen: het klaarmaken, afhalen, leveren waar en wanneer uw klant hetwenst tot en met retourbeheer. Kortom, bpost is de partner die letterlijk de weg naar iedere klant kent.