We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

TIFFANYS MECHELEN

In onze Tiffanys winkel in Mechelen tref je shop plezier voor alle dames. Deze winkel is gelegen op de Bruul - de winkelstraat bij Mechelen bij uitstek.
Er staat er een kundig en gemotiveerd team stylisten klaar om u te adviseren. Loop gewoon eens binnen of maak een afspraak voor advies op maat.

Adres
Tiffanys Mechelen
Bruul 48-50
2800 Mechelen
België
 
Telefoon
+32 (0)15 20 34 07

Openingstijden
Maandag      10:00 - 18:00
Dinsdag        10:00 - 18:00
Woensdag    10:00 - 18:00
Donderdag   10:00 - 18:00
Vrijdag          10:00 - 18:00
Zaterdag       10:00 - 18:00
Zondag          Gesloten

SHOP OP AFSPRAAK!

Wil jij je stijl upgraden? Great! Let’s shop together! Soms hebben we allemaal een beetje hulp nodig bij het kiezen van onze outfits. Suggesties over iets nieuws, adviezen over do's en dont's.. Zolang we er maar goed uitzien. ‘Personal shopping’ is een extra service van Tiffanys - gratis en met persoonlijk advies op jouw maat. Ervaar het gemak van een personal stylist die samen met jou op zoek gaat naar jouw perfecte looks. Jij kiest de datum, het uur en de winkel. Wij doen derest!

WAAROM WINKELEN BIJ TIFFANYS IN MECHELEN?

GRATIS PARKEREN
We hebben een gratis parking aan onze winkel. Deze kan je bereiken via het Lekkernijstraatje.
KUNDIG PERSONEEL
In onze winkels zetten we je 'in the spotlight'. Onze stylisten nemen de tijd je otfit samen te stellen, eentje die plakt aan je persoonlijkheid. Je komt hier thuis. 't Is net als shoppen met je beste vriendin. Hier kan je rekenen op no-nonsense en eerlijk advies. Net zoals elke unieke persoonlijkheid, heeft iedere persoon ook zijn/haar unieke vorm. Alle Tiffanys-stylisten zijn doordrongen van 'body positivity'. Ze vinden de juiste outfit voor elk figuur.
SPAAR TIFFANYS CREDITS
Geniet in onze winkels van het Tiffanys spaarsysteem! Wij belonen je graag voor elke aankoop die je bij ons verricht. Bij elke shopping verzamel je credits, bij 100 credits ontvang je een kortingsbon van €10 voor een volgende aankoop. 1 credit = 2,5 euro
RESERVEREN
Twijfel je bij het online shoppen aan de maat of het kleur? Shop je toch liever je favoriete stukken samen met een styliste? Reserveer dan online jouw favoriete stuks in jouw favoriete winkel! Deze service is geheel kosteloos en zonder aankoopverplichting. Niet elk item is in elke winkel aanwezig, wij geven een seintje van zodra je kan komen passen