We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

Zeker zijn van jouw favoriete item? Geen probleem, reserveer online!

Velen onder ons zullen zich hierin herkennen… Je hebt dat ene mooie kledingstuk gezien en het blijft maar door je hoofd spoken maar toch twijfel je. Geen paniek, Tiffanys heeft hiervoor de ideale oplossing! Reserveer jouw favoriete kledingstuk eenvoudig online én gratis in één van onze 13 winkels. 

Hoe plaats ik een online reservatie? 

Zoek uw gewenste artikel op onze webshop. Om te kunnen reserveren op onze webshop, is het een must dat u een account heeft. Heeft u al een account? Dan kunt u eenvoudig inloggen. Als u nog geen account heeft, kunt u gemakkelijk en snel een account aanmaken bij ons.

Item gevonden? Kies jouw maat. Wist je dat je ook meerdere maten van één artikel kan reserveren? Bij ieder artikel kan u de knop ‘reserveren’ klikken. Zodra u hierop heeft geklikt, verschijnt er een selectiemenu van al onze winkels. Duid vervolgens uw favoriete winkel naar keuze aan.

Nadat je de reservatie hebt geplaatst ontvang je een bevestiging via mail. Ons team zorgt ervoor dat jouw gekozen items getransporteerd worden naar het gewenste filiaal. Zodra het artikel in de juiste winkel is gearriveerd, zullen onze stylisten jou telefonisch op de hoogte stellen.

Je kan soms al vrij snel een telefoontje ontvangen. Bijvoorbeeld, als het artikel dat je hebt gereserveerd al in de door jou gekozen winkel aanwezig is. Zo niet, dan transporteren wij het naar de door jou gekozen winkel en zal het stuk daar binnen 2 - 4 werkdagen zijn. Vanaf dat moment heb je 7 werkdagen de tijd om langs te komen en het artikel te passen.

Voordelen van online reserveren 

  • Online reserveren is volledig vrijblijvend. Als het artikel niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, is dat geen probleem. Er worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht.
  • Twijfel je tussen de maat? Ook kan je verschillende maten reserveren. Dit maakt het extra makkelijk voor jou. 
    Wanneer je langs komt om de kledingstukken te passen, hoef je niet de hele winkel door te gaan om ze te vinden. Onze stylisten hebben deze al voor jou klaargelegd. 
  • In onze winkels zijn ook altijd stylisten aanwezig die jou kunnen helpen met het creëren van toffe looks en jou kunnen inspireren met de laatste trends!

    Bijvoorbeeld: Wat is nu de ideale fit voor mijn jeans? Slim fit, tapered fit, slim fit?
    En metallic, hoe combineer ik dat het best om hiermee een stijlvolle look te bekomen?

    Bent u nieuwsgierig naar wat onze stylisten voor jou in petto hebben? Boek dan hier jouw shop op afspraak.

Wanneer is reserveren niet mogelijk?

Vanaf 15 december en de daaropvolgende soldenperiode kan op dit systeem geen beroep worden gedaan. Idem vanaf 15 juni met de daaropvolgende soldenperiode. 

How to? - In een notendop