We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

Bij Tiffanys Men Sint-Niklaas en Winch Gent kan u terecht bij onze Tiffanys Tailors. Zo kunt u onder begeleiding van onze gespecialiseerde stylisten het kostuum van uw dromen samenstellen. Van knoop tot pasvorm en stof, wij helpen u naar de perfect fit!

Wie kan er terecht bij de Tiffanys Tailors

Vindt u niet de juiste maat in de standaardcollectie? Staat er een speciale gelegenheid op de planning? Of wenst u gewoon een uniek kostuum? Onze Tailors staan voor iedereen klaar, wat uw wensen ook zijn. 

Hoe werkt de maatwerk service bij tiffanys

U kan steeds vrijblijvend terecht voor maatwerk bij Tiffanys Men Sint-Niklaas en Winch Gent. Een afspraak is niet verplicht, al raden we dit wel aan. Indien u op voorhand ook uw wensen al doorgeeft aan de Tailor, kan deze al enkele voorbereidingen treffen waardoor de sessie nog vlotter verloopt. Er zijn ook paskostuums in de verschillende modellen aanwezig en een waaier aan mogelijkheden qua afwerking en pasvorm. U kan het kostuum volledig samenstellen zoals u wil. Zo kan u de voering kiezen, maar ook de knopen, de stof en andere details. Wij kunnen ook zorgen voor bijpassende ondervesten en hemden. Nadat alles besproken en beslist is, zal de Tailor uw bestelling laten uitvoeren. Na 3-4 weken zal u gecontacteerd worden wanneer uw kostuum klaar is voor afhaling.