We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

Ben je op zoek naar de beste Belgische modemerken voor vrouwen en mannen? Dan ben je bij Tiffanys aan het juiste adres. Als lokale boetiek zijn we trots op ons uitgebreide gamma aan Belgische merken. Onze collecties voor vrouwen omvatten onder andere Hampton Bays, Collectors Club en March23, terwijl onze mannen kunnen rekenen op Atelier Noterman en ANTWRP. We zijn ervan overtuigd dat er in ons klein landje heel wat modetalent schuilt en daarom vinden we het belangrijk om lokaal talent een plaats te geven in ons assortiment. Zo ondersteunen wij ook het ‘Ik Koop Belgisch’-initiatief. Wil je weten welke Belgische modemerken je bij ons kan vinden? Hieronder vind je een volledige lijst van onze Belgische modemerken. 

Belgische modemerken voor vrouwen bij Tiffanys

Xandres - Belgische elegantie voor vrouwen

Xandres is een van onze toppers als het gaat om Belgische modemerken voor vrouwen, for obvious reasons. Dit Belgisch modemerk staat al 50 jaar bekend om zijn tijdloze elegantie en verfijnde details. Xandres laat vrouwen stralen in de mooiste items en is daarom een onmisbaar merk in ons assortiment. Ze beschrijven zichzelf als: “Effortless chic maar geraffineerd, tijdloos maar verfrissend, ontworpen met uitgekiende details en een iconische kwaliteit: Belgische, duurzame mode om te koesteren.” En daar gaan we volledig mee akkoord.

Natan - minimalistische ontwerpen van Belgische bodem

Natan is een ander Belgisch modemerk voor vrouwen dat we bij Tiffanys aanbieden. Hun minimalistische ontwerpen zorgen telkens weer voor tijdloze klasse. Dit Belgisch modemerk is zelfs de hofleverancier van onze eigen koningin Mathilde en wordt daarom vaak geassocieerd met Belgische kwaliteit en prestige. Wil je je ook laten kleden als een koningin? Plan dan een personal styling sessie in met een van onze stylisten. 

Nathalie Vleeschouwer - speelse en tijdloze looks

Nathalie Vleeschouwer is het lifestyle modelabel van de gelijknamige ontwerpster, onafhankelijk en diepgeworteld in Antwerpen sinds 1990 met internationale resonantie. Er is maar één Nathalie Vleeschouwer, maar veel vrouwen zullen zich in Nathalie herkennen. Dat maakt dit Belgische pareltje zo sterk. Nathalie Vleeschouwer staat voor “no nonsense with a twist” en laat dit uitstralen aan de hand van speelse en toch tijdloze looks.

Julie June - trendy Belgische vrouwelijkheid

Hebben we al verteld hoeveel talent ons land heeft? Julia June is daar nog zo’n voorbeeld van. Dit Belgische modemerk maakt al sinds 2012 trendy stuks die vrouwelijkheid en romantiek uitstralen. In de uitgebreide collectie van Julia June vind je gegarandeerd een stuk dat je hart verovert. Geloof je ons niet? Kom het zelf ontdekken in onze winkels.

Crush Cashmere - jong Belgisch talent met vrolijke kleuren

Bij Tiffanys willen we ook jong opkomend talent een kans geven en daarom integreren we merken als Crush Cashmere in ons assortiment. Dit Belgische label werd opgericht door de jonge ontwerpster Jill Shaw middenin de coronapandemie in 2020 en biedt luxueuze cashmere items aan in vrolijke kleuren. Laat dat net iets zijn waar we bij Tiffanys van houden: felle kleuren en kwalitatieve stuks. 

Essentiel Antwerp - opvallende designs met felle prints

Essentiel Antwerp is een Belgisch modemerk voor vrouwen dat bekend staat om zijn flashy designs met felle prints. Dit merk is niet bang om op te vallen en biedt daarom vaak unieke en gedurfde stukken aan. Essentiel Antwerp is een van onze favoriete Belgische modemerken voor vrouwen vanwege de originele en onderscheidende stijl

Andere Belgische modemerken voor vrouwen bij Tiffanys

Naast de hierboven genoemde lijst van Belgische modemerken, bieden we bij Tiffanys nog vele andere modemerken voor vrouwen aan, zoals Gigue en Jeff. Het zijn stuk voor stuk topmerken van Belgische bodem die bijdragen aan de rijke modescène van ons land. Kom gerust langs in onze winkels om de collecties te ontdekken en jezelf te verwennen met een stuk Belgische kwaliteit.

Belgische modemerken voor mannen bij Tiffanys

Atelier Noterman - 73 jaar vakmanschap

Ook binnen de mannenmode zijn we trotse verdeler van Belgische modemerken. Zo zijn de broeken van Atelier Noterman een vaste waarde in onze collectie. Al 73 jaar maken ze broeken van kwalitatieve stoffen in perfecte pasvormen. Van jeansbroeken tot shorten en chino’s, in Atelier Noterman zit je altijd goed.

ANTWRP - Belgisch label dat mannenmode opfleurt 

Dat mannenmode niet altijd serieus moet zijn bewijst ANTWRP, het Belgische modemerk voor mannen uit – jawel – Antwerpen. Door de jaren heen is ANTWRP geëvolueerd naar een totaallook met een sterke identiteit die steeds weer weet te verrassen en mee te gaan met de veranderende tijden. ANTWRP kenmerkt zich door de sterke grafische elementen en de opvallende kleurencombinaties, vaak verwijzend naar de jaren 80 en 90. Ze resulteren in een mix van cultuur, futurisme en vintage, gekruid met humor. 

Mc Alson - Belgisch modemerk voor elke gentleman 

Een merk waar Tiffanys een nauwe band mee heeft is Mc Alson. Dit Belgische modemerk voor mannen combineert Britse preppyness, Italiaanse finesse, Franse “je-ne-sais-quoi” en Belgisch surrealisme wat kwalitatieve producten voor elke gentleman oplevert. Tiffanys en Mc Alson hebben ook al enkele samenwerkingen achter de rug waarbij we onze eigen boxers hebben ontworpen, a match made in heaven.

Stijlvolle looks van Belgische modemerken 

Essentiel Antwerp

Belgisch modemerk voor vrouwen Essentiel AntwerpBelgisch modemerk voor vrouwen Essentiel Antwerp

Xandres

Belgisch modemerk voor vrouwen XandresBelgisch modemerk voor vrouwen Xandres

ANTWRP

Belgisch modemerk voor mannen ANTWRPBelgisch modemerk voor mannen ANTWRP

Atelier Noterman

Belgisch modemerk voor mannen Atelier NotermanBelgisch modemerk voor mannen Atelier Noterman

 

Bij Tiffanys zijn we trots op de Belgische modemerken die we in onze collectie hebben. We geloven sterk in de kwaliteit, stijl en duurzaamheid van deze merken en delen deze passie graag met onze klanten. Door onze nauwe samenwerking met Belgische ontwerpers en merken hebben we een uitgebreide kennis en expertise opgebouwd, wat ons in staat stelt om onze klanten te voorzien van deskundig advies en de nieuwste trends in de Belgische modewereld.

Ben je benieuwd naar meer Belgische mode? Ontdek alle merken in onze winkels of webshop en laat je inspireren door onze andere blogs. Bij Tiffanys staan we altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit die past bij jouw stijl en persoonlijkheid.