We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

Adres en openingstijden

In onze Movies winkel in Gent tref je shop plezier voor alle dames en heren. Deze winkel is gelegen in het shopwalhalla van België, Gent.
Er staat er een kundig en gemotiveerd team stylisten klaar om u te adviseren. Loop gewoon eens binnen of maak een afspraak voor advies op maat.

Adres
Movies Gent
Walpoortstraat 3
9000 Gent
België
 
Telefoon
+32 (0)9 223 59 12
 
Openingstijden
Maandag 10:30 - 18:30
Dinsdag 10:30 - 18:30
Woensdag 10:30 - 18:30
Donderdag 10:30 - 18:30
Vrijdag 10:30 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:30
Zondag Gesloten

Waarom winkelen bij Movies Gent?

Makkelijk parkeren
Parkeer kort bij onze winkel en kies voor de parking Gent-Zuid.
Kundig personeel
In onze winkels zetten we je 'in the spotlight'. Onze stylisten nemen de tijd je otfit samen te stellen, eentje die plakt aan je persoonlijkheid. Je komt hier thuis. 't Is net als shoppen met je beste vriendin. Hier kan je rekenen op no-nonsense en eerlijk advies. Net zoals elke unieke persoonlijkheid, heeft iedere persoon ook zijn/haar unieke vorm. Alle Tiffanys-stylisten zijn doordrongen van 'body positivity'. Ze winden de juiste outfit voor elk figuur.
Spaar Dressedby Credits
Geniet in onze winkels van het Dressedby spaarsysteem! Wij belonen je graag voor elke aankoop die je bij ons verricht. Bij elke shopping verzamel je credits, bij 100 credits ontvang je een kortingsbon van €10 voor een volgende aankoop. 1 credit = 2,5 euro
Reserveren
Twijfel je bij het online shoppen aan de maat of het kelur? Shop je toch liever je favoriete stukken samen met een styliste? Reserveer dan online jouw favoriete stuks in jouw favoriete winkel! Deze service is geheel kosteloos en zonder aankoopverplichting. Niet elk item is in elke winkel aanwezig, wij geven een seintje van zodra je kan komen passen!