We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

Vaderdag Gift Guide

Vaderdag komt eraan, op 9 juni is het zover. Het is de perfecte gelegenheid om de papa’s in het zonnetje te zetten. Maar wat geef je aan de man die alles al heeft? Geen zorgen! Wij hebben een handige cadeaugids samengesteld om je te helpen het perfecte geschenk te vinden. Hier zijn enkele geweldige ideeën om je papa te verrassen.

Sun, Sea, and Style: Trendy Swim Shorts for Dad

Met zijn favoriete cocktail in de hand geniet hij van de zon en de rust. Laten we hem verrassen met het perfecte cadeau om zijn zwembad ervaring nog beter te maken! 


Ralph Lauren gele zwembroek

Blend zwembroek 

Ralph Lauren blauwe zwembroek

Les Deux zwembroek

Dad's Chill Zone: Stylish Homewear Picks for Dad

Houd jouw papa soms van een chilldag thuis of in de tuin? Gun je papa een welverdiende ontspanning met onze selectie van homewear.


Les Deux kousen

Les Deux trui

Ralph Lauren broek

Ralph Lauren T-shirt

Hats for All Seasons: Keep Dad Stylish Year-Round

Wil je jouw papa een stijlvolle upgrade geven? Kies dan een van onze trendy petten en geef zijn look een frisse twist! Een must-have voor zijn volgende vakantie! Met onze petten wordt jouw vader gegarandeerd de hipste man op vakantie!


Goorin pet

Varsity pet

Les Deux pet

Ralph Lauren pet

Buckle Up: The Ultimate Belt Collection for Dad

Een papa kan nooit genoeg riemen hebben. Met onze uitgebreide collectie van La Boucle vindt jouw papa gegarandeerd de perfecte riem, en dat in elke kleur die hij zich maar kan wensen. 


La Boucle blauw

La Boucle meerkleurig

La Boucle groen

Tommy Hilfiger

Cool and Comfortable: Never enough underwear

Een uitgebreide collectie comfortabele onderbroeken vind je bij Tiffany's, met de meest trendy opties van MC Alson. Ontdek ons assortiment moderne onderbroeken, verkrijgbaar in diverse kleuren en motieven. Verwen jouw vader met een paar nieuwe MC Alsons en laat hem genieten van ultiem comfort en stijl.


MC Alson rood

MC Alson blauw

MC Alson oranje

MC Alson groen

Stress-Free Gifting: Father's Day Gift Card

Gaat jouw papa graag zelf gaan shoppen? Geen probleem, wij bieden verschillende soorten gift cards voor zowel in de winkel als op de webshop. Met onze giftcards kan hij zijn favoriete items kiezen wanneer en waar hij maar wil. 

Vind hier onze verschillende cadeaubonnen.