We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

Gift Guide Moederdag

Op zondag 12 mei is het weer zover, Moederdag! Op deze dag zetten wij met plezier onze lieve mama’s, oma’s & plusmama’s in de kijker. Wil je een origineler cadeau geven dan vorig jaar, maar weet je niet goed wat? Wij hebben tal van inspirerende cadeau-ideeën voor je klaarstaan, die je kan geven naast een mooi boeket of een doosje pralines. Daarom hebben wij voor jullie deze gift guide gemaakt die the wardrobe of the mommies naar een hoger niveau zal tillen. Doen jullie mee?  

“VOOR DE MAMA DIE GRAAG…”

… op vakantie gaat.

Is jouw mama iemand die graag op vakantie gaat met vriendinnen of familie? Dan kan ze maar beter genoeg kleren inpakken, want je kunt nooit te veel meenemen, toch? :) Gaat de reis naar een zonnige, warme bestemming? Daarvoor hebben wij de perfecte, hippe, comfy outfit samengesteld. 

Voor meer inspiratie, klik hier

… geniet van wine and dine @home. 

Houdt jouw mama van lekker eten en drinken, maar kan ze ook genieten van een etentje thuis? Dan hebben wij de perfecte outfit voor haar uitgekozen! Casual chic - een stijlvolle witte jeans gecombineerd met een leuke bloes en een paar elegante slippers. Met een aantal opvallende accessoires erbij wordt dit de ideale keuze voor a classy diner@home.

Voor meer inspiratie, klik hier

… de party animal uithangt

Durft jouw mama soms de ster te spelen op de dansvloer? We’ve got you covered! Met deze glamoureuze outfit zal dit zeker geen probleem zijn. Combineer dit met enkele opvallende sieraden en hop naar de dansvloer!   

Voor meer inspiratie, klik hier

… met volle teugen geniet van een chilldagje thuis zonder de kids.

Is jouw mama soms toe aan een dagje rust thuis, zonder de kids? Wij hebben de perfecte, relaxte outfit voor haar zodat ze ongestoord een dagje kan ontspannen. Comfortabel maar toch stijlvol!

Voor meer inspiratie, klik hier

… in het weekend gaat brunchen met de vriendinnen.

Houdt jouw mama, naast haar gezin, ook van quality-time met haar vriendinnen? Absoluut! Met deze trendy look zal ze zeker opvallen. De two-piece outfit, gecombineerd met opvallend accessoires zoals de clutch van Essentiel en trendy sneakers van Veja, maakt haar helemaal klaar voor een brunchdate. Enjoy cool mom! 

Voor meer inspiratie, klik hier

… met haar kinderen een dagje gaat shoppen.

Ben je toch niet 100% overtuigd van een bepaald kledingstuk of twijfel je aan de maat? Wij hebben een perfect alternatief - the Gift Card. Hiermee kan je de bal niet missen. Bovendien kan je er een gezellige shopnamiddag van maken waarbij je mama de allerleukste stuks zélf kan uitkiezen en jij enkel nog jouw goedkeuring moet geven. 

Is jouw mama de eeuwige twijfelaar? Boek gerust een shop op afspraak bij jouw favoriete winkel. Hierdoor krijgen jullie gratis stijladvies van onze ervaren stylistes. Tot snel! 

Benieuwd naar meer van onze collectie om jullie te inspireren voor Moederdag?