We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

50%

Jacob cohën Jacob cohën Jeansbroek Midden jeans NICK

Vanaf € 180,00 Normale prijs € 360,00
Voeg toe aan wishlist
  • 13 winkels in België
  • Gratis afhalen en retourneren in onze winkel

Multicolor patch

Jacob cohën heeft verschillende modellen broeken. model 688: dit model tailleert losser, valt hoger en heeft een ritssluiting. model 625: dit model tailleert smaller valt lager en is met een knoopsluiting. model 622: dit model tailleert smaller maar

Italiaans jeansmerk dat werkt met de meest exclusieve denim en een pasvorm die de perfectie benadert. het eco-vriendelijke merk maakt geen gebruik van chemische processen of kleurstof voor het wassen. gesneden tot in de perfectie en met een comfort fit produceren ze katoen mix jeans met haute couture exclusieve denim textiel van de hoogste kwaliteit. de denim wordt behandeld met behulp van bijzondere technieken. de vintage look wordt gecreëerd door middel van schuren, wassen, borduren, patches en stopnaalden. dit alles wordt met de hand gemaakt. de afwerking met een label van paardenhaar, verzilverde knopen en een zakdoek als extra zorgen er voor dat jacob cohën als een levensstijl wordt aanzien.

Artikelnummer 209/210/0219610
Kleur Midden jeans
Seizoen 241
Contacteer ons

Goedendag, welkom op onze webshop! Contacteer ons via het contactformulier en we helpen jou met plezier verder of bel 0032 3 777 27 51 en vraag naar de dienst webshop.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!