We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

De lente komt eraan en dat brengt heel wat communie- & lentefeesten met zich mee. Staat er bij jou eentje op de planning en ben je nog opzoek naar de perfecte outfit voor deze speciale gelegenheid? Wij geven jou graag een dosis inspiratie met 5 stralende looks!

Happy prints

De eerste look bestaat uit een prachtige kleedje van Fabienne Chapot, we zijn helemaal verliefd op het kleurenpallet! Deze kan je combineren met een luchtige blauwe sjaal zoals deze van Les Elles. Drapeer de sjaal losjes over je schouders voor een meer klassieke uitstraling. Je kan deze look combineren met een mooie sandaal of pump voor een heel feestelijk resultaat of kies voor witte sneakers voor een meer casual look. 

Suit it up

Iets wat je volop kan terugvinden in de nieuwe collectie zijn kostuums, in alle kleuren en vormen. Voor de tweede look kozen we voor dit funky exemplaar van Collectors Club. De subtiele print en glanzende stof maken hier een echte eyecatcher van. Wil je echt all out gaan? Dan kan je ‘m combineren met de bijpassende blouse en werk af met een paar opvallende hakken. Wij kiezen voor een meer casual look met een leuke t-shirt van Maison Labiche en stoere sneakers van Veja

Matchy matchy

Fan van de two-piece uitstraling maar geen zin in een kostuum? Dan is look 3 echt iets voor jou. Deze bestaat uit een matchende top en broek van Ottod’ame. Om de kleuren van de prachtige print mooi tot zijn recht te laten komen, kiezen we voor een gele gilet van Gloria Gloria. Combineer met leuke sandalen of sneakers. Et voilà, een stijlvolle outfit die super comfortabel zit, win-win!

Classic elegance

Bij look 4 laten we het kleed van Natan voor zich spreken. Dit tijdloze exemplaar zorgt voor een elegante en minimalistisch resultaat. Wij combineren de jurk met een stijvolle armband van Titto. Enkel nog een paar sandalen of hakken en de outfit is compleet.

Boho chic

Deze jurk van Ottod’ame kon ook niet ontbreken in onze outfit inspiratie. De gekruiste rug en polka dot print maken het een speels model met een vintage touch. Het jeansjasje van Alysi heeft toffe mouwen met een flared effect wat mooi aansluit bij de stijl van de jurk. De riem van Kate & Jules accentueert de taille en zorgt voor een beetje contrast met de jurk. 

Meer stijladvies nodig?

Boek vrijblijvend jouw shop-op-afspraak in één van onze winkels en vind de outfit die perfect bij jou past!